• eMail
  • Facebook
  • La XEMT al 1er. BruixaFolk de Cervera

    dimecres, 7 d’agost del 2013

    El proper dijous 15 d'agost, a partir de les 8 del vespre, a les noves escales d'accés a l'església de Sant Domènec de Cervera, tindrà lloc el BruixaFolk, una nova proposta de l'Agrupació Seny Major.

    Tot plegat s'iniciarà amb Els contes embruixats, per a petits i grans, a càrrec de la magnífica contacontes Rosa M. Caballol, que de ben segur ens deixaran bocabadats. A continuació serà el torn del Concert de Música Tradicional, a càrrec d'alumnes i professors dels Espais de Música Tradicional de Bellpuig i de Cervera.

    El programa del concert inclourà peces per a gralla, banda de sacs de gemecs, flabiol i tamborí, mitja cobla, i cobla de tres quartans, i comptarà amb la participació destacada, entre d'altres, dels professors Agustí Ardiaca, Carles Clavero, Gerard Pouget i Albert Soler.

    A aquestes dues activitats s'hi afegeix una tercera proposta: porteu-vos el sopar de casa, uns entrepans, unes begudes, la carmanyola... el que vulgueu. El BruixaFolk també és això, anar de picnic, portar-se el sopar i gaudir d'una bona vetllada de contes i música tradicional en un espai màgic.

    Us hi apunteu?